8 entry daha
  • fiyat-performans oranına baktığımızda vasat bulduğum yiyecek..

    şöyle ki; bir pakette yanlış hatırlamıyorsam 7 tane var bu üründen.. ve her birinin çapı bir cd'den yaklaşık 2-3 santimetre küçük, her birinin kalınlığı ise yaklaşık olarak bir pötibör bisküviyle aynı bu bisküvimsi yiyeceğin.. lezzet olarak baktığımızda, çayla iyi gittiğini, tek başına ise pek beğenmediğimi söyleyebilirim.. tahminimce üstüne biraz nutella sürülerek de iyi bir performans elde edilebilir, fakat bunu deneme şansım olmadı..

    fiyat olarak baktığımız zaman ise yanlış hatırlamıyorsam 3 lira gibi bim mağazalarına göre pahalı bir üründen bahsediyoruz.. hatta benzeri ürünlere göre de oldukça pahalı kendisi.. bu fiyatı buna benzer bisküvi tipi ürünlere verdiğimde beklediğim performansa maalesef ulaşamamıştır kendisi.. üstelik arkadaşım da buna 3 lira verdiğim için benimle dalga geçti, ki kendisi simbat soslu fıstık alıp yolun ortasında parmaklarını yalaya yalaya yedi, üstelik de benim verdiğim paranın yarısı karşılığında..

    sonuca gelirsek, özellikle alacağım veya arayacağım bir ürün olmamasına rağmen fiyatının yüksekliğiyle gözümden düşmüş yiyecektir kendisi.. bim'de satılan markasını hatırlayamadığım profiterolü (veya sütlü tatlılardan herhangi birini) tercih ederim şahsen..
145 entry daha
hesabın var mı? giriş yap