1 entry daha
  • danimarka'da eğitim kursu: "media focus on volunteering training course" 4-8 mayıs 2011 danimarka- helsingor

    danimarka ulusal ajansı tarafından helsingor'da 4-8 mayıs 2011 tarihlerinde düzenlenecek olan "media focus on volunteering training course" eğitim etkinliği ile ilgili bilgiye ve "online" başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız (http://www.salto-youth.net/…?oldengineredirect=true). ek belge gönderilmesine gerek yoktur.

    son başvuru tarihi 13 mart 2011'dir.

    eğitim dili ingilizce'dir. eğitim kursu esnasında çevirmenlik hizmeti verilmemektedir.

    tüzel kişiliği olan ve kar amacı gütmeyen sivil toplum kuruluşları, üniversite toplulukları, gençlik merkezleri, gençlik meclisleri adına başvuru yapılabilir (ingilizce başvuru formunda "organisation" kısmına kurum / kuruluş isimleri yazılacaktır).

    bir kuruluştan en fazla 1 kişiye destek verilecektir. türkiye'den toplam olarak 3 kişi eğitim kursuna katılım sağlayabilecektir.

    başvuruları kabul edilenlerin yeme-içme, konaklama masrafları danimarka ulusal ajansı tarafından, ekonomik sınıf yolculuk masrafları, seyahat sigortası ücreti, yurt dışı çıkış harcı ücreti ve vize masrafları türk ulusal ajansı tarafından karşılanacaktır.

    değerlendirme, başvuru formları üzerinden yapıldığından, başvuru formunuzu açık, anlaşılır ve net olarak doldurduğunuzdan ve sizi, bu etkinliğe katılımınızla ilgili motivasyonunuzu, somut hedeflerinizi en iyi şekilde aktardığınızdan emin olunuz.

    sorularınız için:
    bilgi@ua.gov.tr
153 entry daha
hesabın var mı? giriş yap