9 entry daha
  • odası her daim tertipli düzenli olan insana imrenerek bakan kişidir. her daim dağınık olmayı nasıl başardığını kendisi de bilmemektedir. odanın kendisine ait bir ruhu, gizli mistik güçleri olduğuna inanıp sürekli toplamaktan vazgeçmiştir. zira ne zaman odasını toplasa maksimum 48 saat içinde eski haline döndüğüne binlerce kez şahit olduktan sonra durumu kabullenip, dağınıklığın da kendi içinde bir düzene sahip olduğunu keşfetmiştir.

    mesela sık kullandığı eşyaları dağınıklılık piramidinin en üstünde durmaktadır. kişisel bakım malzemeleri bilgisayar masasının üzerindedir. bu dağınık düzen içerisinde neyi nerede arayacağını artık biliyordur.

    hasbelkader birileri odasına girip topladığındaysa aradığını bulamamakta, bulamadığı için de sinirlenmekte, toplanmış mis gibi odayı anında eski haline çevirmektedir.

    odası her daim dağınık olan insan, düzene alışık değildir. ne hali varsa görsündür. o, dağınık ama kendi içinde düzeni olan bu odada yaşamaktan mutludur. tavuklar gibi eşinip, eşyalarını hazine arar gibi aramaktan da büyük bir haz alır tamam mıaa.*
95 entry daha
hesabın var mı? giriş yap