4 entry daha
  • yarın türkiye saatiyle 11:00'da, bir buçuk saatlik iki parçadan oluşan 1st production department premiere adı verilen bir etkinlik düzenleyecek. bu noktada birinci üretim departmanının final fantasy ve kingdom hearts serilerinin geliştirilmesinden sorumlu bölüm olduğunu belirtmekte fayda var. şimdilik bilinenler final fantasy versus xiii ve final fantasy agito xiii'ye dair nihayet daha düzgün bilgilerin verilecek olduğu.

    square, fabula nova crystallis projesini duyurduğundan beri bu iki oyuna dair net bilgiler vermemişti. tgs 2010'da içinde iki oyundan çeşitli enstantanelerin de olduğu genel bir video yayınlanmıştı, ama bu da bekleyenleri tatmin etmemişti. neyse ki square, 2011 başında nihayet her iki oyuna da dair içinde daha doyurucu bilgilerin olacağı bir etkinlik düzenleyeceğini açıkladı ve gönüllere biraz olsun su serpti. bundan ötürü de birçok kişi yarınki etkinliği dört gözle bekliyor.

    versus ve agito dışında dissidia 012 final fantasy, kingdom hearts 3d ve kingdom hearts birth by sleep final mix'e de yönelik çeşitli bilgilerin verilmesi bekleniyor. bunlar haricinde ise yeni bir final fantasy yapımına dair duyuru olabileceği de konuşuluyor. bunun da sebebi square'in kısa süre önce final fantasy type-0,1,2,3 isimlerinin haklarını satın almış olması. yine bir diğer gelişme de şuydu. bahsi geçen corporation service company'nin square'in daha önceki çeşitli projeleri için domain aldığı düşünüldüğünde ve ffxiii'ün site adının da aynı formatta olduğu hesaba katıldığında final fantasy xiii-2' nin yolda olduğu sonucuna varılabilir. her ne kadar şu anki öncelikler farklı olsa da yarın sürpriz niyetine böyle bir açıklama da gelebilir square'den. tabi benim naçizane dileğim bir final fantasy vii remake duyurusudur, ama şimdilik pek olası değil gibi sanki.*
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap