• 2010-2011 sezonunda, nfl tarihinin en berbat performansıyla 7-9 yapıp playoff a kalabilen ilk takım olmuştur. bunda bulundukları nfc west'in ligin en kötü grubu olması etken olmuştur. bu gruptan bir kaç sene öncesine kadar 3 takım, seattle, st louis ve arizona superbowl finaline kalmışlardı. ancak bu sene resmen kötünün iyisi olmak için oynadılar. sonuçta 7-9 demek 16 maçın yarısını bile kazanamamak oluyor ki, zamanında trabzonun 14 golle mi ne şampiyon olduğu bir sezon vardı onu hatırlattı bana.
    nasıl olsa geçen senenin şampiyonu new orleans bunları çiğ çiğ yer. bu grup böyleyken, diğer gruplarda 12-4 yapan new orleans ın wild card oynamak zorunda kalması da nasıl bir hakkaniyettir bilemiyorum.
    hele her sene en az 3 takımın hayvani olduğu nfc east in durumunu hiç çözemiyorum. eagles ım kazandı kazanmasına da, iki hafta öncesine kadar 3 takımın da playoff şansı vardı burada.
    2011-2012 sezonunda koç değiştirecek san francisco, güzel bir qb (mcnabb mesela) ve receiver takviyesiyle bir şeyler yapabilir gibi duruyor.
    diğerlerinin de draft avantajını iyi kullanması gerekecek.
72 entry daha
hesabın var mı? giriş yap