5 entry daha
  • efenim bu mekan bahçeli' de açılınca tabii olarak diğer mekanların işlerinde bir düşüş gözlenmiştir. dışarıdan bakınca çok şatafatlı ve albenisi olan bir mekan gibi dursa da bu sizi fazla yanıltmamalı ve içeriye bir göz atmalısınız, korkmayın illa oturacak değilsiniz, beğenmezseniz çıkar gidersiniz. çünkü burası biraz fazla kalabalık bir yer, kimse sizin varlığınızdan haberdar olmayacaktır muhtemelen.

    neyse diyoruz ve terasa göz atmadan orta kata oturuyoruz. köşede bir yer. ama bu kısım soğuk, ısıtma yok. neden?

    marco pascha buger istiyoruz fiyatı 10 tl gayet iyi içerisindeki et kıvamında pişmiş. güzel diyoruz. ancak peçete gelmemiş. neden?

    servis elemanlarının bir çoğu uzun çalışma saatlerinden olduğunu düşündüğüm nedenden dolayı biraz gevşekler. ne yapsınlar, o kadar saat sen de ayakta durup herkesi mutlu etmeye çalışta göreyim der gibiler. haklılarda...

    30'luk efes'in fiyatı 7,5 tl. müzik gibi bir şeyler çalınıyor burada. daha doğrusu power türk açıktı tv de az bi sesi geliyordu derken o da gelmez oldu. alt katta canlı müzik olduğundan dolayı orta katta hiç bir ses yoktu. neden?

    sigara içmek isteyipte küllük isteyen zatlara "küllük vermiyoruz, içip yere atıyorsunuz" diyorlar. neden?

    ortam güzel gibi ama yeterli servis kalitesi yok. neden demeyeceğim bu sefer siz bilirsiniz aga, sizin de modanız geçer bi süre sonra...
61 entry daha
hesabın var mı? giriş yap