6 entry daha
  • partiyle ilgili milliyet gazetesinde 10 aralik 1986'da yayinlanan haber :

    sayfa 3

    radikal parti calismalari hizlandi
    manifesto hazir

    • erkek ve kadin escinsellerin onculugunde, cevrecilerin, antimiliter ve antiotoriter egilimlerin katilimiyla kurulmasi dusunulen radikal parti calismalari yeniden hiz kazandi. parti sozcusu ibrahim eren, manifestoyu guner kuban’in aciklayacagini belirtti. haberi 14. sayfada

    guner kuban ve ibrahim eren fotograflari var.

    sayfa 14

    baslik: manifesto hazir

    kursat yilmaz

    escinsellerin onculugunde kurulus calismalari surdurulen radikal parti’nin « manifesto »su hazirlandi. radikal parti sozcusu ibrahim eren, turkiye’nin her tarafindan destek seli aktigini bildirdi.

    ulkenin her tarafindan destek mesajlari aldiklarini da belirten eren, “anladik ki, cok daha kapsamli ve genis kitleleri iceren bir programla ortaya cikmaliyiz. hareketimize korkunç bir sevgi ve sempati var. calismalarimizin seyrini, buna gore ayarlayacagiz. partimize buyuk katkisi olacak olan güner kuban gelince, bir basin toplantisi ile manifestomuzu aciklayacagiz. toplumumuzun gercekten democrat oldugunu, calismalarimiza gelen olumlu tepkilerden anladik” dedi.

    partinin tuzuk ve programinin manifestoya gore sekil alacagini kaydeden ibrahim eren, son gelismelerden sonra cevre sorunlarinin agirlik tasiyacagini, ozellikle cevre sagliginin uzerinde onemle duracaklarini acikladi.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap