4 entry daha
  • bu şarkıcı kızımız ülkemizde düzenlenen müzik festivallerinden birinde konuğumuz olmuştu [(çeşme olabilir ya da (bkz: nassı sallıyorum)] yaratıcı magazin basını bu kızın elinde bir salkım üzümle resmini ele geçirmiş, (artık kendileri mi çekmiş yoksa başka bi yerden mi araklamış onu da bilemiyorum) altına da kocaman yazmış:

    sandra üzüme bayıldı!
    güzel şarkıcı sandra kuş üzümü çok güzelmiş demek ki türk erkeklerinin gücü buradan geliyor. giderken erkek arkadaşıma da bol bol üzüm götüreceğim dedi.

    yıllar geçmiş aradan hâlâ satır satırına hatırlıyorum bu yazıyı. ulan eşşoğlueşşek bu kadın memleketinde hiç mi üzüm yemedi daha önce. hadi yemedi diyelim, geleli daha üç gün olmamış ne zaman ispatladın türkün gücünü de hatuna bir de beyanat verdirdin demezler mi adama?

    dememişler, demiyorlar herhalde ki hâlâ gözüme çarpıyor sağda solda "muzumuza bayıldılar", "helga patlıcanın tadına burada vardım dedi" şeklindeki haberler.
    bence bu iş gelenekselleştirilmeli, hatta her sene en başarılı habere "altın sandra" ödülü verilip ülkemizin üzüm ihracatında ve seks turizminde patlamaya yol açan bu şarkıcının adı ölümsüzleştirilmeli.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap