9 entry daha
  • 4 sene boyunca dershanelere sayıp söven fakat emekli olduktan sonra bir dershane şubesini müdürlüğünü yaptığını duyduğum, eski çapa anadolu öğretmen lisesi müdürü. kendisinden sadece öğrenciler değil öğretmenler de korkardı.

    lise son sınıftayız, herkes test çözmeye uğraşıyor falan. bir hocamız sınıfa geldi bizi serbest bıraktığını söyledi. ama tahtayı o ders işlememiz gereken konularla doldurdu. müdür bey gelirse çaktırmayın dedi. aslında bunu her sınıfta her ders yapıyormuş. fahrettin demir tam o esnada sınıfı kontrole geldi( aslında sınıfta hoca varken sınıfı kontrole gelmesi de ayrı bir tartışma konusu). bizim hoca, müdür girer girmez, hiç bir şey olmamış gibi yerinden aniden kalktı sanki dersin ortasındaymışız gibi anlatmaya başladı. fahrettin demir bir şey anlamadı, biz kendi kendimize çalışmaya devam ettik, hoca kendi işleriyle uğraşmaya devam etti. yani hocalara bile böyle korku salmış bir adamdı kendisi.

    ama her şeye rağmen dürüst bir adam olduğuna inandım. kendi menfaatine değil ama kendi inandığı şeyler için çalışan bir adamdı.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap