3 entry daha
  • oynanış bakımından kesinlikle fifa world cup 2010' a benzememesi gereken oyun. çok daha oturaklı, çok daha mücadeleci, hata seviyesi minimumda olan, gerçekçi bir oyun bekliyoruz ea sports' tan. fifa 10 gibi yani.

    şimdilik açıklanan detaylar:

    - oyundaki her takım için kendi şarkımızı kaydedip gol attığımızda, yendiğimizde veya yenildiğimizde bu şarkıların çalmasını sağlayabilecekmişiz*.
    - pas sistemi elden geçirilmiş. özellikle wc 2010' daki gibi nereye attığını bile bilmeden rastgele pasa basarak barcelona tandansı yakalamak tarih oluyor sanırım. bu çok güzel bir gelişme çünkü wc 2010' un en salak yönlerinden biri bu. yeri geliyor rakip ceza sahasının içinde bile rastgele pasa basarak top dolaştırabiliyoruz. öyle saçmalık olmaz, olmamalı.

    benim bu oyundan isteklerim ise:

    - kontrolümüzde olmayan oyuncular yanından tıngıl mıngıl geçen toplara sığır gibi bakmasınlar. bi zahmet ayaklarını uzatıp alsınlar topu.
    - defans elemanları biraz adam olsun. her arapasta uzak kanattaki dingil ofsaytı bozmasın.
    - adam değiştirme ve adam kaçırma tuşları tekrar işe yarar hale gelsin. adam kaçırmaya bastığımızda ileri uçtaki adam basıp gitsin rakip kaleye doğru. gelip bizim ayağımızdan topu almaya kalkmasın.

    kısacası çok fazla birşey yapmalarına gerek yok. fifa world cup 2010' un grafiklerini fifa 10' un oynanışıyla birleştirerek üzerine biraz ayar çektimmi tamamdır.
621 entry daha
hesabın var mı? giriş yap