25 entry daha
  • hepimizin ara sıra en çok ihtiyacı olduğu şeydir. özellikle rutin hayatın sizi midesine indirdiği zamanlarda ki çoğumuz o midede oluyoruz ister istemez, çok gerekli olduğunu o an her yerimizde hissediyoruz. takribi 2 senedir tekdüze hayatın dibine vurmuş ben dün gelen bir telefonla kendime restart attım desem yeridir. şu an gayet pamuk gibiyim ve bi 2 sene daha giderim var o derece.

    (telefon çalar, arayan motorsporları camiasından istanbullu bi abim)

    - lan longi?
    + buyur uğur abi
    - nerdesin?
    + adapazarındayım
    - 23:00'da izmitte oluyorsun
    + (blue screen) nası ya?
    - geç kalırsan sikerim belanı çok soru sorma hadi çık yola.
    *çat* (yüze kapanan telefon efekti)

    şimdi telefon listemdeki çoğu insanla aramda böyle bi konuşma geçse siktir lan derim yalnız bahsettiğim abimi çok da sevdiğimden dedim bi gideyim, hem bunların arabası var hiç olmazsa bıraktırırım kendimi çok da tın. atladım gittim izmit'e, gelip aldılar beni bastık yalova yoluna.

    + uğur abi nereye gidiyoruz
    - görev beklemez
    + ne görevi ya?
    - ulan hayvan herif hadi siteye girmion, yarış takvimini de mi takip etmion? ege rallisi var bu hafta
    + n-n-n-nası ya? izmir'e mi gidiyoruz?
    - olm beyrut'a gitmiyoruz abartma, alt tarafı izmir.
    + .... (hala olayın şoku)
    - (bkz: #18936203) şunu okudum geçen, dedim bu ibneyi de alalım vizesi yenilenene kadar yarışa gelemio ama biliom senin hatun orda takılın. pazar akşamı döneriz işte birlikte.
    + yalamak istiyorum ikinizi de!
    - sululuk yapma lan!

    sonra izmir'e geliriz, beni arkadaşımın evinde bırakıp onlar seferihisar'a devam ederler. hala olayın şokunda olan ben, nerde olduğuma hala kendimi inandıramazken, biraz sonra sevgilimin yanına gidip ona sürpriz yapmanın heyecanıyla ne yapacağını bilmez bir halde, aceleten evden çıkarılmış olup üstünde gömleği ve pantolonundan başka hiçbirşeyi olmadan 3 gece burda olacağını bile bile, gördüm ki ben senelerdir böyle mutlu olmadım.
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap