5 entry daha
  • recm denilen canavarca pisliğin varlığını hemen hepimiz biliyoruz. yalnız bu filmi izleyince insan bunu hiç duymamış gibi olabiliyor inanın. hala idrak edebilmiş değilim şahsen, bu dünyadasın 21. yüzyıldasın ve sırf sınırların var diye istediğin canavarlığı yapmaya hakkın var, bu mudur yani? nükleer silahları falan bırakın allah aşkına, böyesine rezil bir zihniyet varken dünyada, silahsızlansak ne olacak? taşı da mı yok edeceğiz?

    peki ne farkı var bunun hitler almanyası'nın gerçek olduğu günlerden? ya da çocukların cinsel istismarından? insanlık suçu değil mi bu da? nedir böyle bir düzenin hala sürebilmesinin dayanağı? bunların hepsiyle hep birlikte mücadele eden dünya buna nasıl seyirci kalabiliyor, insanın aklı almıyor.

    filmi merak edenlere söyleyebileceğim; çok hassas da olabilirsiniz çok dayanıklı da. lütfen bu filmi izleyin, herkese izlettirin. sonuna kadar izlemenize gerek yok, rahatsız edici sahneleri görmeniz şart değil. ama yeter ki herkes öğrensin bu ayıbı, herkes izlerken o zihniyete lanet etsin ve sonrasında da insanlığından utansın. bu kadar korkunç yaratıklarla nasıl aynı türden olduğumuzu sorgulayabilsin.

    belki bir gün bu hastalıklı beyinleri toplumlardan kazıyacak bir çözüm buluruz diye.
176 entry daha
hesabın var mı? giriş yap