7 entry daha
  • "tiyatro hayranı değilim." gibi bir cümle kurabilmiş, milliyet'te yazan kişi. mesela "michael jackson hayranı değilim" demek istemiş de sonradan mı değiştirmiş acaba? tiyatronun nasıl "hayran"ı olunuyor? onu bi anlayamadım... severim/ sevmem ok de "hayranı değilim" ne demek abi?
    neyse,
    yazının devamı da şöyle geliyor "..ne çıkacağını bilmeden iki saat bir salonda kalmak için epey sağlam bir nedenim olmalı."
    hımm... bütün tiyatrolara emir veresim geldi bi anda "lan mehveş teyzeniz için şöyle eğlenceli bişeyler koyun bakıyım sahneye" şeklinde.

    mehveş evin tam olarak kimdir yahu? hıncal uluç'un bayyan versiyonudur da bizim mi haberimiz olmadı.. bu nasıl bir yazıya dalıştır "küçük dağları ben yarattım misali"

    git gide daha az köşe yazarı okur oldum artık bu tür ukala tavırlar yüzünden, kim bu insanlar ve kendilerini ne sanıyorlar acaba.. dünyayı siz mi yönetiyorsunuz köşenizden de bizim haberimiz yok?
    biraz mütavazılık, biraz kibarlık.. lütfen ya. neden artık modern çağda insanlar gittikçe mütavazılıklarını kaybeder oldular!!

    ilgili yazı için:
    http://cadde.milliyet.com.tr/…n-kurtce-oyuna?ver=90
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap