7 entry daha
  • geceleri cok u$uten, bu yuzden ister istemez bol kahve ve sicak et suyuna corba icirten bir $ehirdir.
    ekmekleri kilo ile satilir, bayatlamaz, garsonlarinin gomlekleri o kadar ince bir polinden yapilmistir ki iclerine giydikleri kotu kalite atletleri gorunur.
    bircok insan kopek besler ve yetistirir. sirplar macarlardan ogrenmislerdir iyi cins kopek yetistirmeyi.
    gune$ actiginda aileler bebek arabalari ile sokaklara dokulur. cok paralari olmadigi halde iyimser insanlardir, naziktirler.
    beograd'a bir defa giden muhakkak yine gider derler. istatistigini tutmadim, bilemem; ama buyuk ihtimal dogrudur.
    otobus terminali tren garinin arkasindadir. otobusler cok eskidir, cep telefonunuzu kapatmaniza luzum yoktur. tren gari'nda ise tuvalet bekcisi 24 saat sarho$ olmasina ragmen, sizip kaldigi sandalyeden sabahin 4'unde kaldirildiginda bile kufretmez, "buyrun" diyerek kenefe buyur eder insani.
    merkezi yerlerde bufeler vardir; taksim'deki bufeleri, hatta daha yakin bir benzetme ile eski$ehir tren gari'nin bufelerini animsatir. buralarda fume domuz, kizarmis domuz kulagi, banjalucki cevap, sarajevski rostilj yenilebilir.

    slavija meydani'nda otelin hemen yakininda bir restaurant vardir. av etinden yemekler yaparlar, $arabi da fena degildir. yazin gidilmez ama buraya; nedense ki$ yeridir. ho$ zaten belgrad bir ki$ $ehridir; haydi bilmedin ilkbahar...
1131 entry daha
hesabın var mı? giriş yap