aynı isimde "klavye delikanlıları (dizi)" başlığı da var
9 entry daha
  • yaptıkları işi kendisinin aksine televizyonlardan veya benzeri çeşitli mecralardan insanlara duyurma imkanı olmayanları işsiz güçsüz, ter akıtmamış kişiler zanneden murat bardakçı yazmıştır bu yazıyı. kendisini oturduğu yerden ahkam kesmek, farklı sözlüklerde yazan on binlerce sözlük yazarını genellemek yerine gelip benim yaptığım işi ter akıtmadan yapmaya davet ediyorum sizin şahitliğinizde.

    her sabah yediği ekmeği üreten, işine gittiği arabasının tamir eden, akşam yemeği yediği restoranda garsonluk yapan kişilerdir belki de o yazarlar ama sayın bardakçı için hepsi "bir takım parazit insancıklar"dır. neticede biz gazetelerde sayfa sayfa yazılar yazamıyor, televizyonlarda saatlerce süren programlar sunamıyoruz.

    yıllardır hiç farkında olmadığı ama direkt veya dolaylı yoldan hayatını kolaylaştıran, kendisine bir şekilde hizmet eden kişileri nasıl böyle kolaylıkla hiçe saydığını merak ediyorum açıkçası.

    kendi adıma konuşayım, ben sayın bardakçı'nın kullandığı ve fotoğraflardan anladığım kadarıyla en azından orta derecede miyop olan görüşünü düzelten gözlük camlarını üretiyorum, yani benim akıttığım ter sayesinde kendisi etrafını net bir şekilde görebiliyor. kendisinden teşekkür filan beklediğim yok sonuçta ama başlangıç için en azından biraz saygı fena olmaz diye düşünüyorum.
68 entry daha
hesabın var mı? giriş yap