285 entry daha
  • kazârâ günün birinde teknik direktör olsam ne denli devrimci bi teknik direktör olacağımı bana hissettiren oyun.
    işbu oyunda kendimi fenerbahçe teknik direktörlüğüne atadım. nası bi kudretse artık. hatta şu an kovulmadan 3. sezonumu oynamaktayım. aziz başkan da bana zam üstüne zam vermekte. 1. sezonumu takım kimyası adına kadroyu fazla bozmadan kendimi sevdirerek geçirmeyi tercih ettim. ama şu an aklı selim her fenerbahçe taraftarının da yapacağı üzre gülizar'ı sattım tabii. boşalan* yabancı kontenjanımla da şişko ronaldo'yu transfer ettim sezon sonu falan.oturup burda başarılarımdan da söz edecek değilim. hatta ve hatta şampiyonlar ligi finali oynadığımı falan da zikretmeyeceğim. zaten sadece fm'de olur o iş aga.geçicen yani bunlarla övünmeyi. gel gelelim benim söz konusu devrimciliğime..
    ben fenerbahçe kadrolarını '97 yılından beri düzenli takip eden bir futbol izleyicisiyim. söz konusu yıldan beri kadroyla alâkalı dikkatimi çeken bi özellik hep isimler olmuştur. 97'de bi halil ibrahim vardı ve bi de tabii ki kemalettin.. sonraları bi abdullah geldi bi kaç sene oynadı gitti. ismail güldüren'i kâale bile almak istemiyorum açıkçası. ama mahmud hanefi apayrı bişeydi tabi. o nası isim lan. selahaddin eyyübi'nin veliahtı sanki herif. bu isimler haricinde fenerbahçe'de pek böyle alaturka isimlere rastlayamadım hiç. bu isimlere sahip futbolculara da bakarsanız tutunamadılar fazla.
    ben ki şu üç yıllık kariyerimde bu kurala inceden dikkat ettim. takıma transfer ettiğim türk futbolcuların isimleri emre, cenk, burak, cem, deniz, erman gibi bağdat caddesi'nde duyma ihtimalinizin daha yüksek olduğu isimlerdi. ama sonra bu gidişata bi dur demenin gerektiğini farkederek almanya'nın mainz takımından bir oyuncu transfer ettim roberto carlos'tan boşalan** sol bek mevkiini doldurmak üzere. adı hasan ali.
    hasan ali şu ana kadar çıktığı üç maçta 10 üzerinden 7.40 gibi bir ortalama ile top koşturmakta bu takımda. ama adı hasan ali. ben onu şu an fenerbahçe'de bir proleterya devriminin öncüsü gibi görmekteyim. o bu formunu sürdürdükçe onu takımda tutacağım. o da daha nice hasan ali'lerin yolunu açacak. yürü be hasan ali. koçum benim.

    not: çocuk sahaya çıkarken de inceden neredesin ay yüzlüm melodisi duymuyorum değil.
258 entry daha
hesabın var mı? giriş yap