6 entry daha
  • cinsel yönelim ile cinsel kimliklerin en çok karıştığı nokta ise;

    eveeet açıklıyorum, evet hazır mısınızzzz

    ve;

    gizli eşcinselliktir.

    erkekler arası yaşanan eşcinsel ilişkide aktif rolu üslenen taraf kimi zaman eşcinsel olduğunu kabul etmez. ya da çoğu zaman transeksüel zannettiğiniz seks işçilerinin çoğu cinsiyet dönüşümünü tamamlamamış ya da başka bir deyişle biyolojik cinsiyeti erkek olmasına rağmen; kılık kıyafet, makyaj ile karşı cinsiyetin kılığına bürünerek cinsel rol olarak kadın rolunu üstlenmiş erkeklerden oluşur ki toplumdaki gizli eşcinselliğin kendini kamüfule çabalarına destek olur. kadın kılığında pasif role bürünen bir kadınla -aslında bildiğini erkek- beraber olan erkek kendini eşcinsel olarak kabul etmez ve dolapta sakin sakin ikiyüzlü yaşatısını daim ettirir.

    ve tabi eklemek gerekir ki; tüm bu kavram karmaşası aslında toplumsal cinsiyet canavarı devamlı güreş tutmaktadır. siz toplumda iki cinsiyet vardır; kadın ve erkek ve üreme için şöyle sevişmeli, şöyle rollere bağlı davranmalı diye dikte ederseniz; insanın içinden gelen ve her insanın kendi doğalına sınırlamalar koymaya kalkarsanız insaları duygusal olarak sakatlamaktan başka bir şey yapmazsınız.

    biyolojik cinsiyet değişir mi ? hayır değişmez zira insan kromozonları değişmez ama günümüzde modifiye edilebiliyor. cinsel kimlikler; belki en eğlencelisi. drag queen ile drag kingleri keyif ile izliyoruz. huysuz virjin'i sevmeyeniz var mı ? aman sakın karıştırmayın cinsel yönelimle ! erkek kılığındaki bir kadın kadınlara ilgi duyabileceği gibi erkeklere de ilgi duyabilir. üstelik düşünmek bile eğlenceli ne dersiniz ? aman sakın butch'larla karıştırmayın travestileri !

    ve unutmamak lazım ki; cinsel yönelim değiştirilemeyen bir şeydir. hayatınız boyunca erkekleri arzulamış ama birine bile elini sürmemiş, karısı ve çocukları olan bir erkek olabilirsiniz ama durum sizin eşcinsel (ya da biseksüel) olmadığınız anlamına asla gelmez. zira her şey kafanızda bitiyor ve cinsel perhiz ne yazık ki bastırmadan ibarettir.

    o yüzden iyisi mi siz kafanızı bunlara takmayın, yetişkinler arasında rıza - hayır rıza değil keyifle, tutkuyla- ile olduktan sonra ben dahil üçüncü kişilere sadece bok yemek düşer.
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap