• öncelikle şunu belirteyim: zürriyet cumhuriyeti diye bir yer yok.

    davadır tazminattır boktur püsürdür, açıkçası bunlarla uğraşmaya zerre götüm yemiyor. "şehir ellerde yiğitlik ederiz, başımıza bela alırız da sahip çıkanımız olmaz" diyen bir köylünün tedirginliğini yaşıyorum şu an. ambiyansı layıkıyla yaratmak için bir adet kasket, yelek ve köstekli saat aldım, yaptığım masraf sebebiyle babamın kemer darbeleri eşliğinde yazıyorum bu satırları. kemerin tokasının olduğu tarafla vurmayaydı iyiydi.

    ayrıca, devletin varlığını ağır ağır hissettirdiği yerlerde de müthiş bir huzursuzluk sarar bedenimi. adliyedir, karakoldur, hastanedir, garnizondur; buralar beni geren yerler, buralardan korkarım kardeşlerim. özellikle de garnizon. garnizon kelimesini bulan adamdan da korkarım. nasıl bir ruh haliyle "buranın adı da garnizon olsun" demiştir anlayamıyorum. eminim atatürk'ün matematik öğretmeni bu herif olaymış, yıllar yılı akıllardan silinmeyen o repliğin "senin adın da mustafa, benim adım da mustafa. bundan böyle senin adın mustafa garnizon olsun" şeklinde dimağlarda yer bulacağından şüphe duymuyorum. o sapkınlıkta bi herif olmalı.

    mevzuya akmadan önce ufak bir açıklama yapma ihtiyacı daha duyuyorum. bu yazdıklarım kesinlikle bir paparazzi öykünmeciliği değildir; ya da nihai amacımı "entry'de magazin tadı yakalamak" olarak belirlemedim. tarafların rızası varsa ve üçüncü beşinci şahıslara bir zararı yoksa bizi siklemez. bizim derdimiz; insanların kimleri model aldığını, kameralar önünde ve gazete köşelerinde hanımı/efendiyi oynayanların asıl yüzünü meşrebimizce açık etmektir. ben nabıyım kardeşim, bildiğimi saklayamıyorum işte midas'ın kulaklarını sikeyim...

    ***

    isimleri çok alakasız seçtim bu sapkın ünlülerin, merak edenler asıl ad ve soyadları özel mesaj yoluyla öğrenebilir:

    1- sermet bokunuyiyimabi: (burada daktilo tuşlarına basma sesi hayal et abi) sermet, meşhur bir talk showcudur. efendidir, hatırşinastır, aileden biridir ve sair. gel gör ki bu kardeşimizin bir kusuru vardır, bu da sevgililerini sıçarken izlemekten cinsel haz duymaya tekabül etmektedir. boku yiyip yemediği konusunda bi fikrim yok. kameraların karşısında kadınlara karşı son derece saygılı davrandığını gördüğümüz dostumuzun, bir ev partisinde alkolün etkisiyle "dünya üzerindeki bütün karıları sikmek istiyorum ulan!" diye haykırdığı ve doğruluğundan pek emin olmasam da bir kadın sanatçıya yine fantezi amaçlı olarak toblerone soktuğu da gelen haberler arasında.

    2- gonca pisuvardangönüllere: gonca, ünlü bir senarist, oyuncu ve yazardır. televizyonda en çok tutulan dizilerden birinin senaryosunu yazan bu ablamızın da tek kusuru üzerine işenmesinden cinsel anlamda haz duymasıdır. ayrıca evlidir. adı geçen dizide oyunculuk yapıp sonradan diziden ayrılan bir arkadaşımızla bu fantezi olayına girdiği söylenmektedir. herif herhalde bi gece içti işkembe çorbasını, yedi kokoreci, o şekil işedi üstüne karının ki diziden bile siktir edilecek kıvama geldi.

    3- haldun godoşgil: arabesk müziğin krallarından olan bu gönül insanı da swinger hadisesine geçiş yapmış aga. bilmeyenler için açıklayalım: bir çiftle konuşup anlaşıyorsun; elin herifinin karısına basıyorsun pompayı, ver ediyorsun akşamdan sabaha kadar gürzü. kütür kütür yiyorsun karıyı. bununla sınırlı kalmıyor tabii, karşılığında sen de o elin herifinin karına aynı muameleyi çekmesine göz yumuyorsun. "sen" diyorum da, yanlış anlama, konsepti anlatıyorum. o yüzden o tankı yavaşça yere indir. nerden de buldun o tankı? panzer.

    4- lale zenginsikerten: bu karını skandalları zaten bitmez abi. gündeme gelmek için yemediği bok kalmıyor yıllardır. şarkıcı bu, eski dansöz. vaktiyle porno kasedi falan da çıktı. kamuoyunun bildiğinden farklı olarak söyleyeceğim şu: bu hanımabla evliyken, vakko'dan mütemadiyen türkiye'nin en zengin ailelerinden birinin soyadının yazdığı kredi kartıyla yüklü miktarda alışveriş yapıyormuş allah'ın günü. herif de alemin tavşanı değil tabii, karşılığını pos makinesini sikerek almıyordur herhalde.

    5- kerim odunudasikerimkediyidesikerim: ünlü bir işadamı ve playboy bu. aslında herifin yaptığı bir şey yok, mevzu kimlerle sikiştiği. vaktiyle bununla aynı mekanda eğlenen arkadaşımın abisi kulak misafiri olmuş. beraber eğlendikleri bi herif, yine aynı mekanda eğlenen bir mankeni işaret ederek "şu karıyı bana yapsana abim" diye dalkavuğa bağlayınca, "siktir et mankeni, o yatakta odun gibi yatıyor. ben sana popçuyu ayarlayım, yatakta kedi gibi miyavlar o" diyerek abazan gönüllere su serpmiş.

    ***

    lan bu kadar mevzu yarattık, sizin de bildikleriniz varsa paylaşın, merakta komayın adamı. haaaa, eğer ağzımdan laf alıp da beni mahkemelerde sürüm sürüm süründürecek olursan; ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, kelevelelis usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni. (ver arkadan davul sesini). anlıyor musun? vururum. ve dönüp arkama bakmam (es) bile.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap