8 entry daha
  • yapımcı(lar) sanıyorum "abi ortaya karışık bişeyler yapalım" diyerek başlamış işe. şöyle ki: (attention!! spoiler içeriyor gibi)

    *ikinci dünya savaşı + bilim kurgu olsun . "tik"

    *ikinci dünya savaşına has silahlar + übersonic basküler dondurucular olsun. "tik"

    *birbirinden bağımsız, hatta alakasız, hatta çılgın mekan tasarımları olsun. "tik" (farm bölümü mesela. o ne lan! çiftlikte başladık, uzaylılardan kaçarken bitirdik. koskoca tesisi yerle bir ettik. utanmasam sonlara doğru fear tadı aldım diyecem yani o derece)

    *upgrade olsun. bunun için gizli gold, tome falan yerleştirelim, her deliğe girsin çıksınlar oyunun süresi uzasın. "tik"

    *büyümsü özellikler ekleyelim hafiften clive barker's undying havası verelim. "tik" (ki prey'i de unutmuyoruz. spirit walk olayı)

    *ana bir şehir olsun, görevler alsınlar, hafiften diyaloğa girsinler, gizli görevler serpiştirelim. oradan oraya geçiş yaparken boş durmasınlar, paso aksiyona girsinler. "tik"

    *görseller tatmin edici olsun ama fazla da sistemleri kasmasın. güzel efektler, ışık oyunları yapalım. mesela mutlaka kırılmaz/telli cama atlayan yaratık sahnesi olsun, patlamalar olsun, uçuşmalar olsun. "tik" (grafik motorunun id tech 4 olduğuna inanmak cidden güç)

    işte budur. gayet basit bir mantık ve ortaya çıkan fevkalede eğlenceli bir oyun. ben "wolfenstein: çorba" diyorum bundan sonra.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap