50 entry daha
  • tüm hak ve özgürlüklerin kendilerine ait olduğunu düşünen yurdum erkeklerinin ödünü kopartan kadın modelidir. düşünsenize aşık olmayacak, ne istediğini bilecek, isterse verecek, istemezse yok sana diyecek.... allahım sen erkekleri koru yarappiiiimmmmmm....
    halbuki normali nedir? tüm kadınlar böyle düşünen erkeklere aşık olacak- verecek-, kul köle olacak-verecek-, sevecek-verecek-, kendini paçavra edecek-verecek- ki erkek egosu yerinden olmasın, mutlu mesut skor hanesini genişletsin değilmi? haaaaaaaaaa sonra bu erkek gidip kendine el değmemiş bir kadın (pardon kız) alacak - dikkatiniz çekerim evlenmeyecek alacak- ki kendini bi bok zannetsin değilmi kuzucuklar?
    bu kadına orospu diyen sevgili kuzucuklarım bir sorun bakalım anneciğinize yada 1. dereceden kadın akrabalarınıza kaç tanesi severek, isteyerek , aşık olarak, seçerek evlenmiş? dolayısıyla aşktan nasibini alamamış bir neslin ahvadı olarak bu şekilde yakıştırmalarda bulunmanız normal çünkü sanki sizde bir o....... çocuğumusunuz nesiniz?demezler mi adama?
    bilemedim ben şimdi?
120 entry daha
hesabın var mı? giriş yap