5 entry daha
  • o zamanlar futbolla cok ilgilendigimden olmali besiktas'ta gorev yapan bu abiyi cok kisa oynamasina ragmen cok net hatirlarim. bundan on sene sonra ahmed hassan desen bi an durup dusunurum bu abide dusunmem 2001-2002 sezonu 6 numara derim.

    besiktas'in deneme yanilma yoluyla transfer yaptigi donemler. evet ucak bileti ve otel masraflarina bonservisten daha cok paralarin dokuldugu yillar bildiniz. sezon oncesi keller gelir istanbul'a sonra dumeni tottenham'a kirar dumeni. sonrasi kjaer gelir teri kurumadan doner. ilk donem kaleyi koruyan fevzi ilhan'a kendi formasinin altindan cok fazla kaleci formasi giydirdigi icin ikinci yari basinda asper ve mhyre ayni ucakla besiktas kalesine gelirler, nihat gider. ayni sene besiktas tarihinin en az oynayan oyuncusu olmasi muhtemel maurinho gelir hemen gider. daum'un stavrum transferine yorumu besiktas'in politikasini gostermektedir az biraz 'acikcasi ben hic izlemedim arkadaslarim tavsiye etti. iskocya gol krali genelde celtic ve rangers'tan cikar. aberdeen'de bu basariyi yakalayabildigi icin tereddut etmedim'.

    uvvv abiden nerelere dalmisim. ama iste boyle bir donemde geldi besiktas'a bu abi. sadece besiktas'in kaybettigi istanbulspor macinda oynadigini hatirlarim. hatta o zaman bushi'nin orta sahadan cektigi bir sut besiktas kalesinin ust direginden donmustu. ne gereksiz bir ayrinti sevmiyorum zihnimi gece vakti bu kadar acmayi aslinda.* iste o sene eylul ayini goremeden gitti bu abi. hakkinda hatirladigim en ilginc olay dustan sonra soyunma odasinda havlusuz dolasmasi ve o sene khlestov ve stavrum'a cok kitap okuduklari icin sinirlenen ibrahim uzulmez'in sixten abiye de bu nedenle sinirlenmesi. ilahi ibrahim uzulmez surprizlerle dolusun vesselam.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap