4 entry daha
  • tam adı sir francis owen garbatt williams'tır.

    bugün itibariyle michael schumacher'in f60'la antrenman yapmasına karşı çıkarak 40 yaşındaki pilotun 3 sene sonra ilk gerçek antrenmanını yarışacağı yarıştan 2 gün önce yapacak olmasına yol açmıştır.

    schumacher ve ferrari'nin baş rakibi mclaren'da norbert haug schumacher'in ve toro rosso pilotu alguersuari'nin (tabi eğer str izin isteseydi) teste çıkmasına izin vereceklerini açıklamışken schumi ve ferrari'yle direkt bir rekabet içinde olmayan williams'tan böyle bir karşı çıkış gelmesi ilginç. concorde anlaşmasına imza atacaklarını açıklamalarının ardından fota'dan ihraç edilen williams'ın ferrari'ye bir garezinin olduğu aşikar.

    ancak işin ilginç (ve sinir bozucu) tarafı frank williams'ın yaptığı açıklamada sezon ortasında pilotunu kovup yerine yenisini geçiren toro rosso'yla pilotu ölümden dönüp zorunlu olarak yerini bir başka pilota bırakmak zorunda kalan ferrari'nin durumları arasında bir fark göremediğini açıklaması. kendisi bir de "bize aynı şey olsa test pilotumuzu geçirirdik" demiş, williams'ın test pilotu 22 yaşındaki nicolas hülkenberg, 2007 gp2, 2008 formula 3 şampiyonu. ferrari'nin test pilotu luca badoer, en son yarışını 1999'da yapmış, 39 yaşında.

    alkışlarım sir francis owen garbatt williams'a gidiyor burdan. neyse ki schumacher ve ferrari'nin williams'ı geçmek için öyle aman aman test yapmasına filan gerek yok.
37 entry daha
hesabın var mı? giriş yap