18744 entry daha
  • türk siyaseti, bumerang misali işler genelde. siyasiler bulundukları konuma kişisel varlıkları gibi davrandıkları için genelde her gidişin ilk boşlukta dönüşü için fırsat aranır.

    akşener, bugüne kadar hep farklı pozisyonlarda geriye dönenlerden biri oldu. geçmişinde farklı sağ partiler, içişleri bakanlığı hatta birkaç ay sürse de akp kuruluş döneminde yer almışlığı vardır yanlış hatırlamıyorsam ama bu defa yaşanan istifa, geriye dönüş olmayacak gibi duruyor.

    bu istifa kendi isteğiyle değil, hepimiz biliyoruz. artık siyaset kabuk ve isim değiştiriyor. bugün artık ne kılıçdaroğlu ne de akşener geçmişte yaşanan desteği kendileri için kolay kolay toplayamazlar. kılıçdaroğlu nasıl istemese de ayrilmak zorunda kaldıysa, akşener'de masadan ayrıl - dön, aday olmasını iste - kötüle politikalarının karşılığını ödüyor bu istifa ile.

    açıkçası benim siyasi görüşümle bağdaşmadığı icin kendi adima olmamasını bir kayıp olarak görmüyorum.

    her siyasinin bir devri var ve emeklilik, bazen istemeseniz de yaşamanız ve kabullenmeniz gereken bir gerçek. umarım bizim siyasiler bu gerçeği bir an önce anlarlar ve geri dönmek için fırsat yaratmaya çalışmazlar.
47 entry daha
hesabın var mı? giriş yap