6 entry daha
  • açık konuşmak gerekirse 2010 fifa dünya kupası'nda maç izlerken yarak kafalılar yüzünden gram zevk alamayacağımızın sinyalini bize veren turnuvadır. o ses çıkaran boru mudur, borazan mıdır, ne boktur bilmiyorum da, üretenin götüne götüne kaçmasını diliyorum sadece. fabrikasında nasıl bir sakatlık çıkacaksa, üreticisinin götüne girsin 8-10 tanesi. budur istediğim.

    maç mı izliyoruz johannesburg itfaiyesi'nin yangın tatbikatını mı izliyoruz anlamadım.. bok mu var bunları yan yan tutup da "ağııııııııııııı" diye öttürmekte? sonra fifa, 2010 dünya kupasını buradan alıyorum dediği zaman suçlu oluyor. almazsanız şerefsizsiniz ulan.

    bu ne lan böyle?! kupanın daha 2. gününde isyan bayrağını açtırdılar adama. türkiye'de duyduğumuz bunun yanında sıfırmış be, yokmuş bile. bizim ülkede fazla yapıldığı yolunda şikayet etmiyorum daha da. tamam bunu satan da para kazanacak da, gitsin çekirdek satsın afrika'ya tanıtsın bu güzide şeyi türkiye'den getirtip. "çiti çitit fititip ptüff" diye çekirdek çitleme sesi gelmesi imkansız ki gelse bile rahatsız olmayız, 2 paket çekirdeği de biz alır öyle izleriz maçı evimizde. ama bu borudan etkilenmeyelim diye eve yangın alarmı mı alalım? ambulans mı koyalım salona sirenleri çalıştırıp?

    allah belanı versin boru gibi.

    edit: altı sene sonra gelen imla.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap