6 entry daha
  • 2004- temmuz ayinda, trabzonspor'un skonto riga ile yaptigi futbol maci dolayisi ile riga'ya gelmisti ve kendisi ile beraberindeki diger v.i.p konuklara *** bir gun rehberlik yapip sehri gezdirmistim.
    o gunden aklimda kendisiyle ilgili kalan, benimle sohbet etmeyen tek konuk olmasiydi. yani tamam, ben gittim sordum, sorularima cevap verdi ama sadece sorularima cevap verdi. "nasilsiniz bu sabah?" diyordum mesela "iyiyim, tesekkurler" diyordu. "hava da sansinizdan bugun pek guzel, belki ogleden sonra 1-2 saat kadar yagmur yagar ama gunes acar sonra."* dedim "cok iyi" dedi sadece. demem odur ki sohbetin devami gel(e)memisti bir turlu, sanirim bana da iyice gicik olmustu, sorup durdugum, durmadan anlattigim icin.

    durup bakiyorum, az konusan ve kibar bir insan izlenimi birakmis bende. agzini acip riga'nin guzellikleri ile meshur kizlarina bir kez bile donup bakmamisti, ve ikram edilen sigarayi "birakmaya calisiyorum" diyerek icmemisti ve bu karari 11 sene once verdigini ogrenince tum grubu guldurmustu. bu bilgi isminden sonraki tek bilgim zaten kendisi hakkinda.
    hakkinda tek bildigim, kendisi hakkinda anlatacak hicbir seyimin olmamasi.

    ilgisiz edit;
    mac 1-1 berabere bitti.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap