15 entry daha
  • bu mevzudaki en önemli sıkıntının "karşılaşılan kızın tekrar görülme olasığının sıfıra yakınsaması" olduğu gerçeğine dayanarak bir çözüm geliştirdim. çözümüm için bir tane hani şu amerikan filmlerinde sıkça gördüğümüz fotoğrafı tarayıp sahibinin kimliğini söyleyen bilgisayar ve programdan, bir tane bilgisayar delisi arkadaş, bir de otobüste görülen güzel kız lazım. sonrası çok basit, kızın kimliği ve detaylı bilgileri tespit edilip istendiğinde kolayca ulaşılabilecek. şöyle:

    + olum hayatımın kızını buldum, tam karşımda cama yaslanmış uyuyor. resmini gönderiyorum. (... data uploading...)
    - bilgisayar delisi arkadaş: kontrol ediyorum nathan... (burada limp bizkit - mission impossible theme giriyor arkadan*)

    efendim, amerikan filmlerinde böyle afiili aşmış devasa bilgisayarlara hep amy gibi lucy gibi kız isimleri verilir. ben de kendi kompüterime "kız ismet" ismini verdim. çalışma prensibi şu: gönderilen foto özel yazılımlarla, şekilli grafiklerle, ekran koruyucularla falan desteklenir. aynı anda sağ alt tarafta yüzlerce profil resmi hızlı bir şekilde akar. ve kız ismet'in bitching betty'sinden "bir eşleşme bulundu" sesi gelir;

    - kızımızı bulduk.. 12 haziran 1981 doğumlu, 1.78 boyunda, 51 kg, ölçüleri 86-58-84, doğum yeri brezilya bahia.. ismiiii..
    + adriana lima.
    - abi?? nerden bildin?
    + hangi sitelere giriyon lan sen o makinayla ha? iki günde amına koydunuz lan teknolojinin, virüs bulaşmış yine. kapat makinayı kapat, adriana'ymış, ibne herif ya.
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap