6 entry daha
  • 2015 yılı yapımı misyonerlik filmi.

    --- spoiler ---

    filmde bir adam var. hem hırsız hem kibirli hem de karısına kötü davranıyor. aile hayatı bitmek üzere. karısı emlak danışmanı ve o da güçsüz düşmüş. sonra yaşlı bir kadınla emlak işi dolayısıyla tanışıyor. kadın ona dua etmesini tembihliyor. ve komedi buradan sonra başlıyor. kadın dualara hemen cevap alıyor. ne dilese hemen oluyor. sanıyorum o an tanrı tatilde ve yerine jim carey bakıyor. kadın, kocam bana dönsün diyor, adam aldatmak üzereyken gıda zehirlenmesi yaşıyor, doğru yolu bulsun diyor, adam melek oluyor vs. ve ailenin bütün problemleri çözülüyor. her şey bi dolaba girip dua etmeye bakarmış meğer.

    --- spoiler ---

    ayrıca kadın için öyle bir imaj yaratılmış ki ayakları ve nefesi kokan bir tip. bu ayak mevzusu bol bol dile getiriliyor. 40 yıllık ayak fetişi olan beni bile iğrendiriyor. bahsi geçen kokuya adam iyi dayanmış. evde herkes bu durumdan şikayetçi.

    filmi savaş filmi sanarak izlemeye başladım. fakat kötü bir misyonerlik filmi çıktı. sonunda da iyice uçuşa geçti.

    siz yine doğru, dürüst ve aklı başında olmaya çabalayın. vicdanınızı ve duygularınızı kaybetmeyin. ortak değerler bunlardır. sorunlar sihirli değnekle çözülseydi keşke.
hesabın var mı? giriş yap