2 entry daha
  • defalarca satın alıp etrafımdaki muhtemel anne frank'lara hediye ettiğim anı kitabı.bir genç kızın doğum gününde amcası'nın kendisine hediye ettiği deftere masumane günlük yaşantısını yazarak karanlık bir dönemin en duru acımasız yaşanmışlıklarını bize aktardığı hatıra defteridir.
    insan ırkının evrendeki milyonlarca yıllık serüveninin ziplenmiş trajedisidir anne frank'ın hatıra defteri.zaman kapsülüne mozart,einstein, charlie chaplin vs ile birlikte konulması gereken şaheserlerden biridir.

    "bu başlığa şimdiye kadar sadece iki entry girilmiş olması" nın psiko sosyal çözümlemesini aramızdaki bilimadamlarımıza bırakıyorum.

    edit:

    11 yıl önce girmiş olduğum bu entry, covid-19 karantinasında bir editi hakediyor. geçen 11 yıl boyunca kitabı birkaç kez daha alıp bir kaç kişiye daha verdim. sonuncusunu on gün önce aldım. virüs korkusuyla 2 gün balkonda beklettim. sonra dezenfekte edip yaklaşık bir aydır evden çıkmayan eşime verdim. karantinada geçen günlerimizin ne kadar rahat ve nimet dolu olduğunu anlamak için belki de maskelerle birlikte her eve dağıtılmalıydı.
50 entry daha
hesabın var mı? giriş yap