18 entry daha
  • --- spoiler ---
    kartpostalvari görüntülerle kendinizden geçtiğiniz, peşinizi bırakmayan rahat etmenize devamlı engel olan cam kırığı, vapur ve astımlı dedenin nefes alamama sesleri; buğulu görüntüler, sisli deniz manzaraları ile görsel ve işitsen bir şölen olmuş hayat var. istanbul gene bir başka entari girmiş reha erdem'in gözünden.

    eşcinsel ve gemilere kadın ve bilumum malzemeyi taşıyan bir başka mazlum baba, alkolik astımlı yatalak kabus dede, babanın gemilere taşıdığı ve ilerde hayat'ın yerini alacağını söyleyen mahallenin orospuları, yanık türküleri ile hayata tutkun otomobil çırağı, açgözlü kötü sınıf arkadaşları, kulağımda tavşanım tavşanım diye koşuşturan sesi ile korkunç teyze, kendini kurtarıp yeni hayat kurmuş ve düzgün bir adamdan yeni bir çocuk - hayat- yapmış anne ve sapık bakkal.

    ve fonda acı, insana rakı düşündüren orhan gencebay melodileri !

    bir film, bu kadar mı türk filmi olur, bu kadar mı müjde ar filmi olur da bu kadar mı müjde ar filmine, yeşilçam filmine benzemez ...... ayrıksı, keyifli, arabesk ve ama güzel, seyredilesi.

    sonunda ise hayat var ! olması gerektiği gibi. bir ruj bu kadar mı yeri bulur 14'lük velet için ! tüm performanslar özellikle elit işcan bir harika.
    --- spoiler ---
152 entry daha
hesabın var mı? giriş yap