328 entry daha
  • baris, kardeslik vs diye sarki yapmak bu kadar yetenekli adamlar icin nispeten kolay.

    zor olan, onca baskiya ragmen zor zamanlarda bile "all is one" deyip ulken katliama girismisken cekecegin tepkilere ragmen baris & ateskes isteyebilmekte.

    orphaned land, hem filistin tarafindan olenler icin sessiz kalarak, hem bizzat ordu mensuplarina yaptiklari yardimlarla (askerlere humus tasirken resimleri var instagram hesaplarinda), hem "filistinliler icin bir sey demeyecek misiniz" diye soran fanlarina istisnasiz "sen israilliler icin bir sey demeyecek misin" diye sorarak, whataboutism in dibini gorerek testten kalmistir.

    ısrail icin bisiler dedik, olm yahudilere kin guden adamin orphaned land dinlemekle isi ne zaten , hamas rezalet, ama nakba 2.0 yasanirken ve bunca insan olmeye devam ederken, konu israil vatandaslarindan daha fazla olarak "su anda olmeye devam edenler".

    yanda kapana kisilmis tiplerin uzerine 2 atom bombasi gucunden fazla bomba yagmisken sizi dukkanlarina almayan antisemitist salaklarin (instagramlarinda post etmisler bunu da) hislerinizi incitmesine uzulemeyecegim kusura bakmayin.

    guzel sarki yapan, sozde akliselim, sessiz savas cigirtkani goygoycu grup. onca sene ciddiye alip anlamlar yukleyen dinleyiciler icin hayalkirikligi.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap