6 entry daha
  • yaklaşık 10 gün kendisine nefret kusulmuş. takımın komple döküldüğü houston rockets maçlarının birinin sabahıydı herhalde. paolo banchero'yu saymazsak geçen sezonun en istikrarlı çaylağıydı. yılın çaylağı oylamasında önünde olan jaylen williams ve walker kessler sezonun bir kısmından sonra coştular. (ki totalde daha iyi sezon geçirdiler, bunu inkar etmek komik olur idi) keegan murray sezon başından itibaren istikrarlı katkı verdi. takımın ihtiyacına yönelik seçilmiş olmasının da faydası var elbette bunda.

    play-off'daki golden state warriors serisinin başında sıçtı. o zaman da diyordum bir çaylağın play-off'ta sıçması için, play-off oynayan bir tkaımda önemli rolü olması lazım diye. serinin sonunda toparlanmıştı. eleman aşırı disiplinli. sallansa da toparlıyor.

    geçen sezon koç mike brown bir yerde şöyle anlatıyor: ribaund aldıktan sonra topu yere vurup gitmesini öğrenmesi gerektiğini söyledim. "ben zaten bunu yapabiliyorum" diye cevap verdi. "e o zaman yapsana" dedim. yapmaya başladı.

    topu alınca sabonis'i ya da fox'u aramaktansa ileri gitmeyi alışkanlık haline getirirse bir de çok iyi olacak.

    bir de yazın savunmasını geliştirmek için çalışmış. mike brown, bire bir savunma için de'aaron fox ile çalıştığını söylüyor. onu savunmaya çalışmış yani antrenmanlarda. bu da ileri adım atmasını sağlamış. yavaş yavaş eksiksiz kanat oyuncusu olmaya ilerliyor.

    daha gidecek yolu var ama o yolu gideceğine de inanıyorum ben. aslan parçası, aynen devam.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap