2 entry daha
  • aptal ve de aynı zamanda çok zeki olan hitler'in verdiği emirdir. şimdi şöyle aptaldır, bu savaş suçu olabilecek yazılı emri herkese vermiştir (bir kısım generali de emri protesto etmiş veya uygulamamıştır) buraya kadar ok. bu emrin orjinalini herkes internetten bulabilir...

    ama bu emri açık ve yazılı olarak veren hitler ve hitler almanyasında nedense holocaust ile ilgili bir tane bile yazılı emir, belge yoktur veya bulunamamıştır.

    hitler ve hitler almanyası bu holocaust ile ilgili olarak, kulaktan kulağa, sadece sözlü talimatlarla, taa odessa'da yakaladığı yahudileri alıp, trenlerle 2.000 km geriye götürmüş, orada da zyklon b ile gazlayıp sonra da yakıp fırınlarda öldürmüş. ve bunu milyonlarca kişiye yapmış ha?

    bu kadar büyük bir operasyon için ortada yazılı emir olmaması yeterince absürtken, tarihte gelmiş geçmiş en endüstriyel soykırım emirlerini uygulayan ss kamp komutanlarının, ortada kendi götlerini kurtaracak bir tane yazılı emir olmadan, sadece sözlü talimatla bu emirleri uygulayacak kadar mal olduklarını düşünmek başka bir absürtlüktür.

    ve bu sözlü talimatlara da savaşı kaybedecekleri neredeyse kesinleştiren muharebe olan stalingrad bozgunundan sonra daha da hızlı ve seri uygulamaya başlamışlar.

    resmi holocaust öğretisi budur arkadaşlar.

    eğer kommissarbefehl'i yazılı olarak verdiyse veya askerleri yazılı emir olmadan nkvd komiserlerini öldürmeyiz demelerine rağmen,

    aynı ordu veya ss veya ordu + ss, bu savaş suçundan çok daha büyük ve manyak bir suç için bir tane bile yazılı emir istemiyorlar mıydı?

    bir de yahudi tutsakları öldürdü ve mallarına el konduğu için hitler almanyası tarafından infaz edilen kamp komutanı var: karl otto koch
    (bkz: #158654024)

    bir de bu holocaust yapıldığı "ispatlanan" kampların hepsi sscb'nin özgürleştirdiği bölgelerdedir, abd - ingilizlerin özgürleştirdiği toplama kamplarının ise daha sonra ölüm kampı olmadığı ve toplama kampı olduğu anlaşılmıştır. büyük tesadüf!
    https://eksisozluk1923.com/img/yenoo6yz

    başka tesadüfler: nurenberg mahkemelerinde sanık ifadelerinin çoğu işkence altında alınmış (işkence taşaklar patlatılana kadar tekmelemek çoğunda)
    https://eksisozluk1923.com/img/7be7rebk

    zyklon b, tifo, ingilizler, pestisit vs:
    (bkz: #158653250)

    + holocasut sembolü anne frank ve babası otto frank
hesabın var mı? giriş yap