6 entry daha
  • sakral çakra, vücudunuzda yaratıcılıktan, cinsel zevkten ve duygusallıktan sorumlu bir enerji merkezidir.
    neyi temsil eder,
    yaratıcılık, kendini ifade etme
    duygular, duygusal zeka
    cinsellik, şehvetli zevk, yakınlık, cinsel dürtüler, şehvetli duygular
    ilişkiler, sosyal tatmin, sağlıklı sınırlar..
    stres, kaygı, travma, istismar, fiziksel rahatsızlıklar veya sağlıksız yaşam tarzı alışkanlıkları çakranın tıkanmasına neden olabilir. tıkalı bir çakra vücudunuzda fiziksel ve duygusal bozulmalar olarak kendini gösterebilir.
    tıkalı bir enerji merkezi vücudumuzun fizyolojisinin işlevsiz hale gelmesine neden olabilir. sindirim, böbrek ve üreme sistemlerinin en iyi şekilde çalışmasını engelleyebilir.
    suyu temsil eder. dengelemek için hayatınıza daha fazla portakal eklemeyi deneyebilirsiniz . bu, turuncu renkli giysiler giymek, turuncu yiyecekler yemek, turuncu bir mum yakmak veya evinize turuncu eşyalar eklemek anlamına gelebilir. kullanılacak yağlar, portakal, sandal ağacı, ylang ylang kullanılabilir. geçen yazdığım en çekici parfümlerden linderdit rouge çekici gelmesi biraz bundan sanırım. içeriği direkt kan portakal, portakal çiçeği, sandal ağacı var. ylang ylang nedense ısınamıyorum. ama çok seveni var onun içinde micallef - ylang in gold parfümünü deneyebilirsiniz. initio - psychedelic love parfümü de ylang ylang sandal ağacı var ve müthiş kokudur. kokular çakranızı aktifleştirmeye iyi gelecektir. direkt yağlardan da faydalanabilinir.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap