• 75 doğumlu, genç bi arkadaş bu... sewimli de bir şahıstı; böyle pek futbolcu gibi olmamasına rağmen, çok da olayın piri gibi golleri vardı. tam işte, sitandart, brezilyalı az gelişmiş tembel forvet... ismine "marcio dos santos" dendiğine de şahit oldum.

    dos santos kardeş formasını giydiği galatasaray'da "topa yakışmıyo" diye uzun süre takımdan uzak tutulmuş, hatta gönderilmek istenmişti. sahaya çıktığı ilk başta "tecrübesiz ama yetenekli, çabalı" demiştim yanımdaki arkadaşa. "yok, yok bişey yok" deyip çayından bir yudum aldı. ama sonra sözüme geldi o ayrı.

    fatih terim; zencileri, kavrukları, türk harici insanları pek sevmeyen bir insan olduğundan dolayı bir çok maçta bekletti, yatırdı onu... fakat marcio oynadığı her maçta en az bi gol attı. 90 dakka oynadıklarında iki tane attı, olmadı asist yaptı. gol attıktan sonra kollarını kuş kanadı gibi açıp süzülüşü vardır ki, makara konusu... bi ara unutturmayın yapayım.

    lakin seviyorum ben bu dos santos'u, önü açılırsa, fırsat verilirse, adrian ilie gibi olur diye düşünüyorum. lakin başını yerler bunun, fatura keserler bak, ben sana diyim dayı.
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap