8 entry daha
  • karın çalışmaktan hiç hoşlanmayan ve her fırsatta kaçan ben, şunu deneyimleme hayaliyle rekordan rekora koşuyorum. dakikalarca plank yaptım belki olur diye, olmadı.

    her şey internette vay efendim karın egzersizi yaparken gelen o iç gıdıklayıcı his, vay efendim spor salonunda inledim, boşaldım yorumlarını görmemle başladı. dalga geçiyorlar dedim, ben, tnetennba-ül bin hafif olarak "şu zamana kadar dolandırılmayanların sırrı" başlığına "süreyya önder" yazacak kadar cingözümdür dedim de yok... kadın, erkek demeden karın egzersizine abanarak orgazmik deneyimler yaşayanlar varmış aranızda... hem de bensiz.

    erkeklerde görülme sıklığı daha azmış ve yaşanan deneyim prostatın uyarılmasına benziyormuş. yapılması gereken şey, alt karın bölgesini çalıştıran bir harekete abanıp kegel egzersizi icra etmek. şurada yapabileceğiniz egzersizler yazıyor. yapmaya erindiğim tüm hareketleri bana anca bu şekilde yaptırabilirsiniz zaten. benim açımdan win-win olur. biri sohbet esnasında "eee hyttaki hdflrn ne anltsna brz" diye sorarsa karın egzersizi yaparken orgazmik deneyim yaşamak diycem, çok ciddiyim.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap