6 entry daha
  • uzun süre yaoi anime izleyince veya mangasını okuyunca yan etki olarak gerçek hayatta da erkekleri seme ya da uke olarak ayırmanıza neden olur(çünkü ana karakterler olsun olmasin nerdeyse karakterlerin hepsi gay olduğu için karakterleri gördüğünüz anda ister istemez insanın tahminde bulunası geliyor ve bulunuyor). sizin gibi bu tarz manga okuyan bir arkadaşınız varsa beraber "kimi neden seme/uke seçtin?" konusu tartışılabilinir sonrada saatlerce okuduğunuz hangi manganın daha sevimli ve romantik olduğunu ve hangisinin yanından bile yaklaşılamıyacak rezillikte olduğunu konuşabilirsiniz.evet.

    lisanslı mangaları, artbookları, novelları ve bl(boy love) jmovie bulabileceğiniz kısaca ihtiyacınız olan herşeyi sunan bir site,hayat kurtarir:

    http://yaoibl.blogspot.com/

    eğer yanlışlıkla yukardakinden bulamassanız burdan hangi scanlation grubunun çevirdiğini ve onların sitelerine ulaşabilirsiniz.

    http://www.mangaupdates.com/

    ha bide fanfic ler var. bu sitede istediğiniz eşleştirmeyi yapıp sonra da içeriğini seçip mutlu mutlu okuyabilirsiniz:

    http://www.fanfiction.net/

    birde bl game ler var ama onlar genelde japonca oluyor. o oyunlarda bir sekilde atlas vb. programlarla az biraz çevrilebiliyormuş gelgör ki daha kısmet olmadı çünkü nasıl olduğunu anlamadım daha ama eğer gün olur başarabilirsem ne mutlu bana.
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap