13 entry daha
  • benim ahlak anlayışıma aykırı kadın modelidir. bu yüzden onu kaşar veya orospu ilan etmemem gerekir fakat bu modele saygı duymakta zorunda değilim. etrafımda olmasını istemem, ama onu asla kovmam da. ben uzaklaşırım. herkesin hayatına saygı duyarım çünkü. sonuçta aşık olmadan cinsel ilişkiye girdiği insan ben değilimdir ve bu durum beni ilgilendirmemektedir. benim ahlak anlayışıma aykırı bir çizgide olduğu için onunla anlaşmam zordur nitekim ve ben de hiç uğraşmam boş yere.
    benim bu davranışım olması gereken davranıştır yani normaldir.
    bir başkası için sorun yoksa, o istediği gibi yakınlık gösterebilir, onaylar bu da normaldir
    anormal olan ise, o insanın yüzüne normal konuşup, ardından "kaşar", "orospu" demektir. bunu diyenin, "benim gözümde", o aşık olmadan cinsel ilişkiye giren kadın kadar bile değeri yoktur ki bırakın onu, ona yakıştırdıkları sıfatlardan daha bile daha çok iğrenirim bu iki yüzlülerden.
    bunların erkek olanları yani hemcinslerim, büyük ihtimalle bu "model" kadınımızla birlikte olmak istemektedirler ama kız onlara değil başkasına "vermiştir" (onların tabiri ile çünkü kaşardır, orospudur ya), bunlarda kıskançlığın doruklarında ağızlarından salyalar akıtarak yaftalarlar.
    bir de kadın versiyonu vardır bu insanlıktan nasibini almamışların. onlar da büyük ihtimal bastırılmış duygularının, maruz kaldıkları aile ve çevre baskısının etkisiyle bambaşka bir kıskançlık duygusunun pençesine düşmüşlerdir.
    işte burda anlarız ki bu model kadını onaylamayan iki kesim vardır; biri ahlak kuralları çerçevesinde kendi anlayışına uygun olmayan bu kadın modelinden kendini uzaklaştıran, diğeri de ahlak kurallarını bahane ederek aslında kıskandığı bu kadını kötüleyen, aşağılayan.
157 entry daha
hesabın var mı? giriş yap