196 entry daha
  • artunç bey videoyu kaldırmış, her canlı yayınında yaptığı şey mi bilemem.

    onun dışında başta cnbc'nin dönmesi haberi insanı sevindiriyor tabii ama önce cnbc-e hakkında biraz bilgi edinmek güzel olabilir:

    cnbc-e'nin sabah ekonomi, akşam eğlence programlarını yayımlaması aslında kanal e döneminden kalmış bir ritüeldir. kanal e, adından da anlaşılacağı üzere cnbc-e'nin e'siydi.

    kanal e-cnbc birleşmesinin temel nedeni ekonomi konusunda saygın bir kanalla güç birliği yapmaktı. (güncel örneği için (bkz: bloomberg ht))
    ancak kanal e'nin akşam kuşağının da büyük bir ilgiyle takip edilmesi, ve eğlence kanalı yan kuruluş nbc'nin de desteğiyle; türk televizyonlarındaki boşluktan da faydalanılarak yabancı dizi/sinema/şov konusunda rakipsiz bir kanal haline gelmiştir cnbc-e.

    ülkemize gelecek kanal olan cnbc, çoğunlukla ekonomi/haber ağırlıklı yayın yapacaktır. artunç bey'in geçenlerde cnbc-e başlığında paylaşılan bir videosunda, amacının "türkiye'ye yakışır bir ekonomi kanalı" sunmak olduğunu görüyoruz zaten.

    akşam kuşağına gelirsek, çoğu dizinin yayın hakkını satın almış dijital platformlar ve türk televizyonlarının başında demokles'in kılıcı gibi sallanan rtük olduğu sürece akşam kuşağında bile dizi yayımlanması çok zor. yine de artunç bey'in eski cnbc-e kitlesini de dikkate alarak birkaç sürpriz yapmasını beklemiyor değiliz, ki çoğunluğu filmler ve şov programı olacaktır.
    belki dizi/filme hiç bulaşmadan bloomberg ht tarzı, şov ve lifestyle tarzı bir yayın akışı olabilir.

    cnbc-e'nin isminden içeriğine kadar aynı şekilde tekrar açılması mümkün değildir. doğuş grubu bile istese yapamaz. ancak cnbc-e'nin ekonomi yayınlarını özleyenler için cnbc bir nimet olacaktır, onun da ismine yaraşır kalitede yayın yapıp yapmayacağını göreceğiz, eğer açılırsa.
130 entry daha
hesabın var mı? giriş yap