9 entry daha
  • muharebe arama kurtarma alay komutanlığı. özel kuvvetler komutanlığı bünyesinde bulunan bir birlikti, dağıtıldı. özel kuvvetlerin yani bordo berelılerın en iyileri bu birliğe alınırdı. sat komandolarından da adam alınırdı. doğrudan eylem denilen kritik hedefli direk saldırı görevlerinde kullanılıyorlardı. zihin, fizik, teknik ve taktik kapasite olarak mükemmel düzeyde savaşçılardı. anasının karnından savaşçı olarak doğan yetenekler yani. 100 kadar kişiydiler. uçak ve helikopter kullanmayı bilenleri vardı. hassas ve hayati görevlerin adamları. birliğe alınmak için ilâve kurslar görürlerdi. şemdin sakık'i, ocalan'ı bu adamlar aldı. diyelim bir özel kuvvetler timi esir falan mı alındı, kurtarmaya bunlar giderdi. pkk ege'de turızmı baltalamaya mi çalışıyor, çare bunları gondermektı. bordo kökenli olduklarından ingilizce harici ekstra yabancı dil zaten vardı. kürtçe, arapça, farsça, rusça, yunanca vs. ani nişan alıp ıskalamayan mesafe tanımayan atıcılardı. yakın dövüş uzmanları. serbest düşüş paraşütçüleri. su altı savaş operatörleri. hayalet gibi dolaşmayı ve müdahale etmeyi bilen ustalar. örtülü askeri operasyon elemanları. bordolar ve sat'çıların gıpta ettıgı efsaneler mak lar.

    bakın bunlar temmuz un 15 inde erdogan için mugla'ya gidenler değiller. onlar hava kuvvetleri mak. ayrı bir bırlık. düsen pilotları kurtarmak için bir birim o.

    eski mensuplarının birimde aktif görevdeyken hablemitoğlu suıkastına karıştıkları iddia ediliyor. sıkıntıli ve ürkütücü bir durum.
hesabın var mı? giriş yap