aynı isimde "sivas (film)" başlığı da var
688 entry daha
  • sokakta gördüğünüz her on kişiden dokuzu bizim insanımız bunda sıkıntı yok ama o geriye kalan bir kişi var ya; üst katımda oturan zaireli öğrenci olabilir, onun evine çöreklenmiş koreli kız olabilir, çiftçinin yanında çalışan afgan işçi, soğuğa hasret kalıp antalya'dan sivas'a kaçmış rus, gruplar halinde gezen siyahi tiplerden biri, yerel kıyafetleri içinde bir paki, avrupa'ya kaçmaya çalışırken paket olup geri gönderilen suriyeli, çevre ülkelerden iranlı, gürcü veya ıraklı, dost ve kardeş azeri(başımızla beraber burası sizin de ülkeniz) son olarak da bu sabah gördüğüm amelelik yapmaya gelmiş iki meksikalı (hepsini anladık da, oğlum siz manyak mısınız) olabilir.

    her şey roberto carlos'un kahve önünde çay içmesiyle başladı sanırım. ciddi bir united colors of sivas durumu söz konusu.

    şaka bi yana türkiye'nin pek çok şehrinde bu durum yaşanıyordur eminim ama valla sivas öyle bir şehir değil, iş imkanı zayıf, soğuk ve hatta artık susuz, hadi bi nebze ucuz diyelim ama yani bu insanlar için cazip bir tarafı yok. tamam bi kötü olaylarını da duymadık yaşayıp gidiyorlar ama cidden ne yapıyosunuz burda ya?

    sivaslı olmayana, sivas askerliktir.
112 entry daha
hesabın var mı? giriş yap