293 entry daha
  • orta çağdan nasıl entry girildiğini merak ettiren başlık.

    başkalarının altına yatan kadınlarda çıkıyormuş, çünkü bir tanıdığının başına gelmiş. doktorlar yıllarca okuyup, bu sendromun sebebini çözememiş, ama orta dünyadan gelme baghdat cafe midir nedir , hemen çözmüş olayı. leş gibi bir zihniyet ve kadın düşmanlığı, hayatında hiç sevilmemiş bir şahısın hazeyanları.

    kadın olma ihtimalinin sıfır olduğunu düşünüyorum sevgili orta doğulu kardeşim. ama diyelim ki kadınsın. her üç kadında bir varolan bu sendrom belki sende de var, farkında bile değilsin. hayat sana öyle bir ders verir ki günahını aldığın o kadının yaşadığını yaşamadan ölmezsin.

    çok büyük ihtimalle erkeksin. o halde sen ne anne sevgisi görmüşsün kardeşim, ne de hayatında bir kadınla anlamlı bir ilişkin olmuş. bir kadının cinselliğini alta yatma olarak gören beynin, kendini korumak adına kadınlar tehlikelidir, uzak dur diye kodlanmış. eğer içinde büyüttüğün nefretin izin verirse, gün gelir yine ahını aldığın o kadınlardan birini seversin, belki de evlenirsin. hayatın öyle komik yöntemleri var ki, eli eline değmemiş diye evlendiğin kızın bu hastalığa sahip olduğunu evlendikten sonra öğrenirsin. allah sana ne çocuk büyütmeyi nasip eder, ne de bir kadın tarafından sevilmeyi. böyle yaşayıp gidersin, hiç sevilmeden ve sevemeden.
88 entry daha
hesabın var mı? giriş yap