3 entry daha
  • bu genç, kendisine böyle gastelerde yer açılınca falan, eksi sözlüğe kabul edilince yaşanan tarzı bir heyecan yaşamış, fikir belirtmiştir. bu kadar yazı yazdıktan sonra doğruları gösteren yanları bile vardır yazısının. ancak öyle bir noktası vardır ki, yuh be adam demek zorunda kalır okuyan:
    "bir tarafta batılılaşma adı altında sömürgeleşmeyi içsellestirmiş ve bunu çoğunluğa otoriterlik ile benimsetmeye çalışanlar, diğer tarafta ücüncü dünya ülkelerinin bir zamanlar verdiği türden “özgürlük ve bağımsızlık” mücadelesi verenler var."
    bu paragrafta abi diyor ki, rumeli'den gelen ittihatçı eğilimli milliyetçiler, sömürgeleşmeyi içselleştirdi... hmmm, yani o kurtuluş savaşı'nı yapanların amacı, ülkeyi sömürge haline getirmekti di mi kuzum? diğer taraf dediği, diyarbakır, kayseri vs yerlerdeki dindar anadolu türkleri ve bugünün iktidar destekçileri ise, bir zamanlar üçüncü dünya ülkelerinin verdiği gibi bir özgürlük ve bağımsızlık mücadelesi veriyormuş. ba ba ba! gören de anadolu tarihinde dindar ve zenci türklerin özgürlük savaşçısına dönüştüğünü, fırtınalar gibi esip emperyalist orduları savurup attığını sanacak... zenci türkler denilen kayseri, üsküdar, erzurum ve diyarbakır'ı temsil eden 6 yıllık iktidarda bağımsızlık destanı yazıldığını, türk ekonomisinin dışa bağımlılığının azaltıldığını, memleketin yabancılara peşkeş çekilen tüm özvarlıklarının bu bağımsızlık savaşçıları tarafından geri alındını sanacağız neredeyse.
    emperyalizmin elinde oyuncak olup maymuna dönerken kendini üçüncü dünya savaşçısı zanneden ve amerika'ya, israil'e karşı bir cihadın içinde olduğunu iddia edecek kadar aymazlaşabilen tüm islamcılar için geliyor: (bkz: islamcıların içindeki manda)
    manda içinizde böğürsün işşalla!
49 entry daha
hesabın var mı? giriş yap