5 entry daha
  • çok ilginç bir seri katil vakası.
    adam katil, bir kadını öldürmekten müebbet hapis cezası alıyor.sonra içerideyken kendi oto-biyografisini yazıyor ve kitap patlama yapıyor ! jack bir anda ünlü oluyor ve dönemin ileri gelenleri bu adamın hapisten çıkması için kampanya başlatıyor ve kendisi müebbet yediği cezadan sadece on beş sene yatarak çıkıyor.
    çıktıktan sonra popüler bir adam olarak hayatına devam ediyor. televizyonlara çıkıyor, suçlu insanları rehabilite ediyor , oyunlar şiirler yazıyor hatta kendi programını bile yaptırıyorlar ! ama bilmiyorlar ki ; bu adam çıkar çıkmaz cinayet işlemeye devam ediyor!
    iki ülke hatta üç ülke de işlediği cinayetler sonrası hiç bir ipucu bulunamazken ; kendisini ilk tutuklayan dedektif televizyonda yalanamayan seri katil'i görünce bu katilin öldürme yönteminin kendisinin zamanında tutukladığı jack unterweger'e ne kadar benzediğini ve aranılan seri katilin kesinlikle o olduğunu anlıyor.polise durumu anlatıyor,peşini bırakmamaları gerektiğini belirtiyor ve uzun bir araştırma sonrası bingo! seri katilin toplumun baskısı ile dışarı salınan, tv'lerde showlar yapan,kitaplarına övgüler dizilen ve suçlu rehabilite! eden jack olduğu anlaşılıyor.

    herif yakalanıp tekrar müebbet yedikten sonra intihar ediyor. dava o kadar ilginç ki ; kendisini l.a'da üç cinayet işliyor ve oraya gitme nedeni de tv'nin show programı için kendisini görevlendirmesi !
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap