203 entry daha
  • son kitabını yılllarca bekledim. ama yazarın son hareketinden sonra karar verdim, bu kitaba para vermicem. ister e-kitap olsun, ister ödünç almak olsun, ister kaçak basım olsun bu yazara para kazandırmıcam arkadaş.
    sanki incil indiriyor ya. bu ne hava, bu ne kapris. ilk çıktı hastayım bilmem ne dedi, sonra psikolojim şöyle böyle dedi. ve ünlü olmanın gazıyla sabah akşam çıktı twitch'de ekmeğini yedi. tamam her şeyi anlarım, herkes bir karakter sahibi olmak zorunda değil de, son yaptığı hareket bildiğin yazarlığa hakaret.
    daha fazla prim kazandırmamak için link vermicem isteyen arayıp bulabilir ama, adam çıktı, paraya ihtiyacım var en azından kitabın ilk bölümünü yazabilmek için dedi. şuan hatırlamıyorum ama bilmem kaç para topladı. üstüne kalktı hala daha bahane saydı. bunu daha yeni bu yıl yaptı. yıllardır yaptığı, kitabı başka baskılarla kapaklarla şekil şukullarla tekrar tekrar bastırıp satmasından bahsetmiyorum bile. bu nasıl yüzsüzlük, nasıl bir seviyesizliktir.
    adam kalktı parayı aldıktan sonra yazamama sebebini gevşek gevşek gülerek anlattığı bir de video yayımladı ya.
    lan sen tolkien misin, asimov mu? ne douglas adams'ın, ne de brandon sanderson'ın koltuk altlarındaki kıl etmezsin.
    bak tekrar tekrar sinirleniyorum düşündükçe.
    neyse, böyle tiplere prim vermeyin arkadaşlar, sonra olan bize oluyor yine. kalitesiz, ucuz sıfatlı yaratık yaa, sokak köpeklerinden kirli görünen sakallı suratı aklıma geldi yine. pardon, güzelim sokak köpeklerine laf söyledim, yarın bir kemik alıyım da dağıtıp gönüllerini alıyım.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap