8 entry daha
  • birkac hafta once bu sirketlerden biri tarafindan arandim, teknik gorusmeler sonrasi, offer verdiler. background icin beklemedeyim. daha once de buyuk sirketlerde calistim ama galiba bu biraz farkli olacak. ilk defa heyecan yaptim ve ilk defa bir interviewde bu kadar zor sormuslardi. birkac yil icinde bakalim zevkli mi yoksa birakip gider miyim goruruz.
    ilerde birileri interview surecine girerse diye sunlari ekliyorum. behavioral questionlarda tectubenizi ve gercek durumlara karsi tepkinizi olcuyorlar. interviewde sadece teorik onu nasil bunu nasil yaparsindan ziyade, biraz teori, daha sonra hadi simdi bunlari kodluyoruz ac ekrani, istedigin gibi googledan bakmak serbest, su sorunu hile yapmadan cevaplarini gormeden ama diger seyler serbest olarak coz bize calisan bir prototip yap tarzinda bir gorusme yapiyorlar.

    edit: sonunda bu hafta ise aldilar. 1 ay bosa beklettiler, sinirlendim ve bir hafta ben de hic haber vermedim. en son birileri neden hic sesini cikarmiyorsun dedi. ben de sorunlar vardi sistemde sizin hataniz dedim. cok rahatladim. o kadar adam yonettim boyle salak is gormedim. cok duracagimi sanmiyorum. isi de inadina yavaslatacagim. hic umrumda olmaz. cok bekledik, fos cikti.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap