43 entry daha
  • 14 temmuz 2022 tarihinde yazıyorum ki en geç üç yıl içinde ya puan silme cezası alırlar, ya parasızlıktan vasat takıma dönüşürler ya da batıp giderler. gerçi bu yazdıklarımı romanya'daki herhangi bir kulüp için söyleyebilirsiniz ve en geç 10 yıl içinde söyledikleriniz gerçekleşmiş olur. romanya'da bir kulübün batacağını tahmin etmek, istanbul'da "aha buraya yazıyorum, gece 10'da hava karanlık olacak!1!" demek gibi bir şey.

    üstte de yazılmış, dün bu adamlar şampiyonlar ligi birinci ön eleme turunda pyunik'e elenmeyi başardılar. şu an için sırf rumen futbolunda elde edilen gelirlerle çarkı döndürebilecek mali yapıları yok. birinci ön eleme turunda elendikleri için doğrudan konferans ligi elemelerine düşmüş oldular; avrupa ligi bile hayal oldu... şimdi bir kamyon maç oynayacaklar da kazanırlarsa anca gruplara kalacaklar.

    futbol yahut bahis seven gönül dostları muhakkak fark etmiştir: romanya'da şampiyon olan veya şöyle bir serpilip dikkat çeken hemen her takım en geç 3-5 yıl içinde nalları diker... cluj fazla bile dayandı. vaslui, otelul galati, unirea urziceni, timişoara, dinamo bükreş, rapid bükreş vs... say say bitmez. hepsi gitti, cluj kaldı. bu gidişle cluj da gider çünkü ünlü filozof uğur ışılak'ın da ifade ettiği gibi bu kafayla kurulamaz koalisyon.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap