6 entry daha
  • kings'in keegan murray tercihiyle detroit pistons'a gelen enerji dolu gard.

    büyükbabası james hunter detroit lions'da oynamış profesyonel futbol oyuncusu, babası javin hunter detroit'te doğup yetişmiş bir futbol oyuncusu ve annesi niele ivey de swin cash, ruth riley ve cheryl ford'un oynadığı, pistons efsanesi bad boy bill laimbeer'ın çalıştırdığı detroit shock'da şans bulmuş eski wnba oyuncusudur.

    açıkçası bu seçim pistons'ın planlarını revize etmesine sebep oldu. jerami grant takası sonrası, takımın fa pazarına en az iki sağlam kontrat bağlamak üzere gireceği tahmin ediliyordu. deandre ayton ve jalen brunson listenin başındaki oyunculardı. dört numara içinse marvin bagley ile keegan murray düşünülüyordu. ancak ivey seçimi, öncelikle kısa hamlesinde alternatiflere, daha düşük kontratlı oyunculara yönelmesini sağlayacaktır pistons'ın. basında dennis schroder, troy waever'ın b planı olarak yazılıyor. gary harris veya malik monk gibi daha şutör oyuncular kadroda çeşitlilik sunması bakımından belki de c planı olarak bir köşede duruyordur.

    değişiklikler bununla kalmadı, asıl büyük bomba deandre ayton'dan vazgeçme ihtimali! weaver'in agresif arayışları, jalen duren'in yolunu detroit'e döndürdü. isaiah stewart'ın ikinci sezonu, beklenenin gerisinde kalınca çember koruyucusu ve içeride bitirici arayışı başlamıştı. mitchell robinson adaylardan biriydi mesela... duren çok ham, kasım ayında 19'una girecek. pistons beş numarayı stewart, duren, kelly olynyk veya luka garza ile dolduracaksa ayton'a maksimum vermesine gerek yok.

    spotlar bir anda 4 numaraya döndü. michigan state mezunu ve michigan çocuğu miles bridges bir anda pistons'ın ilk hedefi haline geldi (en azından ben öyle yorumluyorum). tabii burada büyük bir risk var: hornets'ın bridges'e gelecek teklifi karşılaması. pistons eğer bridges'i alabilirse (carsen edwards hariç kimseyi göndermeden);

    cade - hayes - lee
    ivey - fa* - joseph / frank
    bey - diallo - livers
    bridges- bagley** - olynyk
    duren - stewart - garza gibi genç bir kadroya sahip olacak.

    * alternatifler: schroder, gary harris, malik monk
    ** bagley olmazsa otto porter veya taurean prince

    (bkz: #139108298)
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap