122 entry daha
  • sokaga parkettigin aracin, kici basi cizilecek, aynasi kirilacak diye dert ediyorsan, demek ki sen o aracin adami degilmissin.

    bu arac, milyonluk bir arac da olabilir, 200bin tl lik bir arac da. madem cocugun oynadigi toptan stres olacak kadar darlaniyorsun, git darlanmayacagin, arac patlasa saglik olsun diyebilecegin bir arac al. yani, gidip bi broadway ya da sahin al eski model, sonra aglama sozlukte baslik acip.

    edit:
    sivrizekali bir arkadas, entarimi alintilayip asip kesmis. hos, kendi fikridir, sorun yok. ama asil can sıkan, yazdigi seyin debeye girmesi. keza sozlukteki okudugunu anlama ozurlu kitlenin cogunlugunun ispati gibi o entarini debeye girmesi.

    mal sahibi olmak, malina deger vermek farkli birsey, ama copten sakinip, sanki evlatmis gibi o mala deger vermek farkli. sonucta ustune konustugumuz sey bir araba. ve bu araba, illa ki sokakta duran, saga sola parkettigin, potansiyel zararlara acik bir mal bu.

    ben de o yuzden diyorum ki, 2 tane veledin oynadigi toptan dolayi, arabam da arabam diye baslik acabilecek kadar mala baglayip, civelek gibi yirtinacaksan, sen o malin adami degilsin kardesim. madem bu kadar evlat gibi ustune titreyeceksin o malin, o zaman ya ozel garajin olacak, ya da gidip bu kadar darlanmayacagin bir araba alacaksin.

    cunku sen cocuklari dovsem mi parcalasam mi diye baslik acmissin, nefret kusmussun. hani basligi acip desen ki, "cocuklari uyardim, dikkat etsinler dedim, apartman yasaminda boyle sorunlarimiz var" desen anlayacagim.

    skerler senin arabani ozetle. konu cebindeki parayla alakali degil, kafa yapinla alakali. yani aglama, ya kalibinin adami ol, ya da kalibina gore araba al. konu bu kadar basit.
78 entry daha
hesabın var mı? giriş yap