aynı isimdeki diğer başlıklar:
6 entry daha
  • barış özcan sayesinde keşfettiğim dizi diyebilirim. daha ilk bölümünden itibaren seni sarmaya başlıyor. başrolü oynayan oyuncu hakkaten rolüne inanılmaz oturmuş daha önce good place de kötüyü oynayan karakter burada görmek şaşırtı gerçekten. (bkz: adam scott)

    konusu itibariyle tam olarak nereye bağlayacaklarını merakla beklediğim apple yapımı bir dizi. lumon adı altında şirketin çalışan(lar)ına uyguladığı sistem var, bu sistem de ise çiple beynini iki farklı şekilde kullanıyorsun. işteyken iş, iş çıkışında da aile hayatı vs. aslında birçok yere bağlanabilir mesela bir yerinde deniliyor mi o 8 saat içinde birine aşık olabilir eşini aldatabilirsin vs. şirketin bu kısım gibi vb. düşünemediği aslında birçok açık var gerçi ne yapılmak isteniyor daha çözemedim belki de amaç bunları test etmek. helly karakteri aşırı uç noktada olmuş diyebilirim. dışsal benliği işe gitmesini isterken diğer benliği ise tam tersi düşünmektedir. bence oturup izlenesi dizi olmuş. hatta düşündüresi de. bu arada oyuncular cidden iyi seçilmiş.

    edit: kesinlikle izlemelisiniz. sezonun bütün bölümleri muhteşemdi. tahmin ettiklerimin çoğu çıktı resmen diyebilirim. of bekle şimdi bir sene yeni sezonu bakalım.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap