5 entry daha
  • başrollerini kemal sunal, erdal özyağcılar, ve adile naşit'in paylaştığı şabaniye adlı filmde, o dönem yıldızı parlayan kibariye ve bülent ersoy karikatürize edilmiştir. ikisinin karışımı olan şabaniye, hem erkeksi sesi, hem de bağırarak şarkı söyleyişi ile çirkin görüntüsüne rağmen iki ünlü ve zengin erkeğin kalbini çalar.
    fakat kibariye'de cahil, sevimli, saf bir yön vardır. katıldığı canlı televizyon programında esra ceyhan'ın kulağına doğru eğilerek 'aramızda kalsın' diye kocasıyla çocuklarının olması için neler yaptıklarından bahsetmesi, kocasının kendisini aldatması sonucu ağlayışı, ne olursa olsun yapmacık olamayan halleri, onun müziğinden kesinlikle hazzetmeyen insanlarda bile bir sempati uyanmasına yolaçar.
    nerden baksanız, birçok insandan iyidir, yalansız, yapmacık olamayacak kadar saf, sesinin gücü ile meşhur olmuş, kendisini son dönemin trendine göre seksi genç kız gibi göstermeye çabalamamış *, kocasıyla olduğu dönemde ona gönülden sadık kalmış, bence meziyet sahibi bir yaralı çingenedir. sesini sevmeseniz de sokaktaki tek gözü kör kediyi okşamaktan iğrenmeyenlerdenseniz, onu seversiniz..
305 entry daha
hesabın var mı? giriş yap